Over ons

010 Personeel is een Rotterdamse uitzendonderneming gespecialiseerd in het werven, uitzenden, inlenen en bemiddelen van schoonmaak- en bouw Personeel.
Bij 010 Personeel gaan we echt in gesprek met onze klanten. Door samen idee├źn uit te wisselen en ambities uit te spreken weten we wie onze klanten en kandidaten zijn.
010 Personeel houdt zich dagelijks bezig met het uitzenden van Personeel voor schoonmaakbedrijven, onderhoudsbedrijven, bouwbedrijven en hotels.
010 Personeel luistert goed naar de klant en ontzorgt hen door het inzetten van ervaren en gemotiveerd Personeel.

Missie

010 Personeel is een betrouwbare uitzendonderneming met een flexibele instelling.
010 Personeel zoekt iedere dag naar de juiste match tussen de opdrachtgevers en werkzoekenden.
010 Personeel biedt werkgevers concrete oplossingen voor hun specifieke Personeelsvragen en zoekt voor werkzoekenden naar nieuwe uitdagingen en kansen in de schoonmaak- en bouwbranche. Dat gebeurt op basis van een persoonlijke benadering en een schat aan kennis en ervaring.

Visie

Economische en demografische ontwikkelingen leiden tot veranderende omstandigheden op de arbeidsmarkt. Hierdoor varieert vraag en aanbod van flexwerk per branche en per functiegroep voortdurend. Wat altijd geldt is dat ervaren en gemotiveerde werknemers waardevol zijn voor bedrijven. 010 Personeel realiseert professionele dienstverlening door bewezen businessmodellen en een uitstekend netwerk. 010 Personeel draagt ook bij aan de maatschappij door haar ervaring en expertise van de arbeidsmarkt, oftewel de flexmarkt, in te zetten.

Antidiscriminatiebeleid

Gelijke kansen bieden, daar staan wij voor bij 010 Personeel. Discriminatie op grond van godsdienst, levens-overtuiging, politieke gezindheid, ras en/of geslacht, staan wij niet toe. Wij voeren een actief antidiscriminatiebeleid en staan altijd vierkant achter al onze medewerkers die discriminerende verzoeken van inleners afwijzen. In dit statement kun je lezen welke maatregelen wij nemen en waar je terecht kunt om een verdenking van discriminatie te melden.

Download hier de beschrijving van ons antidiscriminatiebeleid.

Downloads

De WKA gegevens en het uittreksel van de Kamer van Koophandel van 010 Personeel worden op aanvraag verstuurd.

Bekijk wat we voor u kunnen betekenen